Mange års erfaring

360Clean er en dansk virksomhed placeret i København, som har mange års erfaring med at hjælpe både private- og erhvervskunder med forskellige opgaver indenfor rengøring, ejendomsservice og vinduespudsning. Vi dækker hele Sjælland, og der er ikke den opgave der er for lille- eller stor for os. 

OM OS

Vi forpligter os til at hjælpe vores partnere med at overkomme alle udfordringer og få spektakulære resultater

Professionel rengøring er bygget på tillid og ansvar, og derfor gør vi altid en dyd ud af at hele processen er så transperant og simpel, og at vi får forventningsafstemt inden projektstart. Derudover er alt vores rengøring svanemærket, da vi passer på miljøet og udelukkende bruger svanemærkede produkter. 

Rengøring

Vi tilbyder rengøring til private- og erhvervskunder, og tilbyder håndværkerrengøring, afleveringsrengøring, slutrengøring, pladsmænd, mandskabsvogne og kontorpavilloner. 

Ejendomsservice

Vi tilbyder også at stå for jeres forskellige ejendomsservice opgaver som bl.a. kunne bestå af trappevask, vinduespolering, graffiti- og facaderens, fliserens. Derudover tilbyder vi også at stå for jeres flytterengøring. 

Vinduespudsning

Vi tilbyder professionel vinduespudsning til både private- og erhvervskunder uden striber til faste lave priser. Vinduespudsning kan eksempelvis være til butiksfacader, kontorer, boliger, store- og små ruder og lign.

En samlet løsning

Det der adskiller 360Clean fra mange andre rengøringsfirmaer er, at vi varetager alle slags opgaver indenfor rengøring – så du som kunde får en samlet fast leverandør inden for rengøring, hvilket både er med til at give tryghed samt stordriftsfordele for dig som kunde. 

Værdier vi lever for

1

Et stærkt samarbejde

Vi tror på at gode resultater starter med et stærkt samarbejde. Derfor er det også essensielt, at vi får forventningsafstemt på tværs og afdækket jeres behov.

2

Resultatorienterede

Vi lader altid vores resultater tale deres klare sprog, og sørger altid for at være så effektive som muligt - uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores services.

3

Ansvarlighed

Vi ønsker at tage ansvar, og passe på miljøet. Derfor er alt vores rengøring også svanemærket, og vi benytter udelukkende svanemærkede produkter til vores rengøring.

360 graders løsning

Er du klar til at få en samlet løsning til din rengøring?

Vi har allerede hjulpet hundredvis af private- og erhvervskunder med at få en fast leverandør der står for alt indenfor rengøring m.m.